FALLAS 2014: 54º CONCURSO DE FOTOGRAFÍA "LA MECHA" FALLAS Y FIESTAS DE VALENCIA


LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA. 
Desde la Delegación de Cultura de la Junta Central Fallera se convoca el 54ª Concurso de Fotografía. Para consultar las bases de la presente edición pincha aquí.

FALLAS 2014: LO RAT PENAT CONVOCA EL TRADICIONAL CONCURS DE LES CREUS DE MAIG


LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA.
Podran concórrer ad ell qualsevol entitat cultural o comercial, Juntes de Festes, Comissions Falleres, Parròquies, Coleges, i també particulars que ho desigen, sempre i quan estiguen dins del terme municipal de Valéncia. L'inscripció deu fer-se per carta dirigida a la Secretaria de Lo Rat Penat, carrer Trinquet de Cavallers, 9, 46003 Valéncia, be per correu, personalment, per fax (96 391 22 55), o per correu electrònic (e-mail: secretaria@loratpenat.orgfins a les 20'30 hores del dia 25 del més d'abril en el qual es tancarà el determini  improrrogablement. En ella deu fer-se constar el punt del carrer o plaça en que s'alçarà la Creu, com també el nom del President, Director o persona en cap que la represente, firmada i en el seu domicili i teléfon o persona de contacte a qui poder dirigir-se.

FALLAS 2015 "PAINTING VALÈNCIA" [MONUMENTO INFANTIL] FALLA PLAZA AYUNTAMIENTO 2015


LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA
En la mañana de hoy lunes 14 de abril se ha conocido el fallo del jurado en el concurso de fallas de 2015. El monumento infantil correrá un año más a cargo de José Luís Ceballos y Paco Sanabria con su "Painting València".

FALLAS 2015: "LA FUERZA" [MONUMENTO MAYOR] FALLA PLAZA AYUNTAMIENTO DE VALENCIA 2015


LA MECHA FIESTAS Y FALLAS DE VALENCIA.
En la mañana de hoy lunes 14 de abril se ha conocido el fallo del jurado en el concurso de fallas de 2015. El monumento mayor correrá un año más a cargo de Manolo García con "La Fuerza".